Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Boek “The Smiling Coast”

Op 23 september 2016 was er de officiële boekvoorstelling van “The Smiling Coast” in het Cultuurcentrum van Maaseik.

Auteur Christianne Wouters (bestuurslid van onze vzw) deelt in het boek haar ervaringen met de bevolking, de kinderen op school, de mooie natuur, de schoolopbouw door de werkgroep, de vele uitstapjes,… Niet als reisverhaal, ook niet alleen met dagboekfragmenten, beide zijn verweven in één geheel dat de lezer zeker zal bekoren.

Het boek telt 238 bladzijden met een vijftigtal foto’s in kleur en wordt ten voordele van onze werkgroep verkocht voor 19,95 EUR en werd tevens vertaald in het Engels.

De feestelijke presentatie van dit debuut gebeurde in aanwezigheid van mevrouw ambassadeur voor Gambia, H.E. Teneng Mba Jaiteh en burgemeester Jan Creemers.

Deze avond werd opgeluisterd met Afrikaanse zang en dans door een djembé groep uit Lommel.

U kan het boek (Nederlandse of Engelse versie) bestellen bij Uwe Röder (u.roeder@base.be) of via 089/561458 of bij Hugo Vanschoonbeek (huvan@telent.be) of via 011/252930.

foto
foto

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>