Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Hulpgoederen

Bedelen van medisch materiaal, voor jonge moeders, baby’s en andere… Tot in de verste dorpjes brengen we kleding en wat speelgoed! De meesten hebben echt niets!

Overal zijn we hartelijk welkom! Dank aan alle gulle sponsors, veel of weinig: wij zijn zeer blij met de ontvangen reacties.

Alweer meer dan 50 dozen kledij, schoolgerief, enz vinden hun weg naar Gambia. En alweer staat ginder een ploeg helpers voor ons klaar om ons te helpen. Het beloven dus drukke dagen te worden in oktober voor de voorzitter en Chris. Onze penningmeester Hugo zorgt ervoor dat het bouwen van de klassen binnen het budget voor de school blijft en voorzitter Uwe zorgt ervoor dat ter plekke alles goed terecht komt en de contracten worden nageleefd.

En ondertussen zal Chris vanaf het nieuwe schooljaar zoveel mogelijk aanwezig zijn op de basisschool en samen met de kinderen werken aan betere hygiëne. Ook de eerste stapjes in handvaardigheid: naailesjes, breien, haken, knippen en plakken, enz.   Spannend! Wij kijken er alvast naar uit!

Wij danken nogmaals al onze sympathisanten voor hun steun, klein en/of groot, alle hulp is welkom. Wie nog knutselgerief kan missen, mag dit altijd aan ons bezorgen.

foto
foto
foto
foto
foto
foto

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>