Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Kaas- en wijnavond

Onze werkgroep mocht zich verheugen over een zeer geslaagde kaas- en wijnavond. Zowat 70 sympathisanten kwamen proeven van een aantal heerlijke kaassoorten en aangepaste Afrikaanse wijnen met zowel rozijnen- noten-volkoren en stokbroden, eveneens frisdranken en koffie met cake.

Dit alles in zeer gezellige sfeer. Iedereen vond het een geslaagde avond en er was al de vraag naar herhaling volgend jaar.

Een extra woordje van dank gaat naar Peter, Serge en Johan voor hun enorme hulp, zij werkten als een fantastisch team bij het snijden van kazen, brood en fruit, het vullen en opdienen van de bordjes, terwijl zij ook een groot deel van de drankbedeling voor hun rekening namen! Een zeer gewaardeerde hulp!

De werkgroep dankt nogmaals al haar sympathisanten voor hun steun en vooral de vele aanmoedigende schouderklopjes doen ons deugd. Het is zeker een stimulans om verder te doen.

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>