Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Moringa-thee en moringa-zeep uit Gambia

Christianne, bestuurslid van de werkgroep zet zich al een tijdlang in voor het moringa project. Van het plukken van het blad voor thee en in keukenrecepten, tot het verwerken van de zaden tot moringa olie.

Het blad en de olie zijn ook verwerkt in zepen, balsem en lotions, zeer goed voor de huid. Voor dit project volgde Christiane verschillende lesdagen. Het project helpt lokale jongeren aan een inkomen vermits zij helpen bij het plukken en drogen van het blad en later ook bij andere verwerkingen . Alles wordt verkocht ten voordele van het project van de werkgroep en komt ten goede aan de bevolking van Sanyang.
Voor moringablad, -olie, -lotion en -balsem kan je vanaf nu je bestelling plaatsen via email of telefoon:  aantal en soort vb blok zeep, of figuurtje. Ook kan je terecht bij onze voordrachten en verkoopstanden.
Vanaf mei kan je uw bestelling afhalen of producten kopen via de bestuursleden

Met dank voor uw steun aan Sanyang
Uwe en Christianne
email:    christianne.wouters@gmail.com
u.roeder@gmail.com

 

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>