Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Volksvergadering

Belangrijke volksvergadering te Sanyang. Ministerie van onderwijs, de Deputé als vertegenwoordiger van de president, de Head Master, Chairman, vertegenwoordigers van cultuurgroep, VDC, oudercomite, raad der oudsten, vrouwencomité en de werkgroep. Alles samen waren meer dan veertig mensen uitgenodigd om deze officiële vergadering bij te wonen.

Rond 11u15 start de vergadering met een gebed en na de begroeting door Chairman en Directeur van Brikama kwamen de alkalo, VDC en Head Master aan het woord, tussendoor reageerden de aanwezigen met handengeklap en stelden vragen.

Het uiteindelijke resultaat is de bevestiging van het secundair onderwijs op het schoolterrein van Sanyang.  En het akkoord van deze vertegenwoordigers van de verschillende raden, dat onze werkgroep de ruwbouw van drie klaslokalen voor de basisschool verder afwerkt.

Ook de werkgroep had haar intro-woordje gereed en Uwe kreeg meermaals handengeklap ter bevestiging. De bevolking is nu degelijk geïnformeerd over alles wat op het schoolterrein gebeurde en wat de toekomst kan brengen.

‘In deze wereld vol competitie is het onderwijs de toekomst,’ besluit de chairman.

De werkgroep wordt dan door meerdere personen bedankt voor haar inzet de voorbije jaren en men rekent op een blijvende goede samenwerking. Wat natuurlijk ook ons doel is. De waterpomp is ondertussen al hersteld, eventueel kunnen we nog denken aan verbetering van het sanitair blok en drinkwaterfonteintjes op de speelplaats. Alles in functie van het beschikbare budget.

Om 13u20 wordt deze vergadering biddend afgesloten en krijgt de werkgroep een extra slotgebed als dank voor haar inzet.

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>