Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Hulpgoederen

Nog maar tien dagen hier en alweer goed bezig!

We ontmoetten de nieuwe directeur en volgende week bespreken we met ons vieren op  het ministerie van onderwijs de verdere plannen. Wat eerder al werd besproken wordt nu definitief op papier gezet. Dat zit alvast goed!

En mede dankzij de samenwerking met een NGO hierin Sanyang, vlakbij, wordt ook begonnen met het herstel van de waterpomp! Het maakt ons heel erg blij.

Ondertussen merken we wel dat Sanyang volop bezig is met ‘ groei en ontwikkeling’.

Ondertussen werd al heel wat kledij uitgedeeld aan mensen in het dorpje Sanyang en omgeving.  Met dank aan de gulle schenkers ervan. Wij kiezen er bewust voor deze gekregen kledij uit te delen, men heeft hier al zo weinig! Hun dankbare glimlach is voor ons genoeg en zowel kindjes als volwassenen en ook wij zijn blij.

De doos vol houten puzzels gaat volgende week naar de kleutertuin achter de basisschool, het medisch materiaal en heel veel babygerief naar het gezondheidscentrum op dezelfde dag.

Het is prachtig om te zien hoe de gezichtjes stralen, zeker bij de gekregen fiets, step, blokkendozen, plastic speelgoed, pluches knuffels… Ook het speelgoed deelden we uit, via onze helpers en hun gezin en links en rechts in de straatjes waar we voorbijkomen.

De vele rugzakken, pennen en brooddozen werden al op school afgeleverd. We kunnen niet van elke gift foto’s maken, dus hier enkel wat sfeerbeelden, die aantonen dat alles goed terecht komt.

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>