Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Inhuldiging nieuwe klaslokalen

Vlak voor de paasvakantie en het begin van de maand april werd het door onze werkroep gebouwde lokaal met drie klaslokalen eindelijk afgewerkt! Het verliep niet steeds van een leien dakje maar de inspanningen van Uwe werden beloond en we bereikten ons doel. De binnenmuren zijn gepleisterd en mooi witgeverfd, de buitenmuren ook en het raamwerk en deuren kregen een grasgroen kleurtje. Terwijl elk lokaal werd voorzien van nieuw schoolmeubilair (door de gemeente betaald). De werkgroep zorgde ook voor de schoolborden. We mogen echt wel fier zijn op het resultaat.

De officiële opening van deze klaslokalen zal gebeuren in aanwezigheid van de hoofddirecteur uit Brikama en alkalo, Head master, leerkrachten en allen die medeverantwoordelijkheid dragen in het dorp.

Laat ons hopen dat we binnenkort over voldoende financies beschikken voor de noodzakelijke vernieuwing van het sanitair dat dringend meer toiletten nodig heeft voor de meer dan 1200 kinderen die er les volgen.

foto
foto
foto
foto

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>