Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

kaas en wijn -/ bieravond 8 oktober 2016

Het Cultuurcentrum te Neeroeteren  was ‘ the place to be’ op 8 oktober 2016.  Onze werkgroep  deed haar uiterste best om de zaal gezellig in te kleden en een heerlijke kaasschotel aan te bieden. Dat het een succesvolle avond werd  is vooral te danken aan de talrijke  sympathisanten. Een negentigtal mensen kwamen genieten van de maaltijd, de Afrikaanse wijnen en heerlijke bieren. Djembé groep Toebacounda en Dego  o.l. v. de heer Celis uit Hasselt brachten ons meteen in Afrikaanse sferen. Foto’s en batikdoeken  en andere lokale kunst uit Gambia waren een mooie muurdecoratie.  Het winkelstandje en  tombola met  mooie prijzen  brachten extra geld  in het laatje.  Aan alle sympathisanten  een hartelijk dank je wel voor uw steun en aanmoediging.

Einde oktober 2016 reizen Agnes en Hugo af en helpen samen met het team van gamMol aan de opbouw van de watertoren op het Health Center in  Serekunda.  Chris en Uwe steken vanaf vier november hier hun handje  toe. Tevens begint Uwe  in november met het project van nieuw sanitair op het schoolterrein in Sanyang. Dankzij de ingezamelde centjes via onze acties kan dit project van start gaan. Ook de handwerklesjes en lessen voor betere hygiëne beginnen opnieuw .  Peter  en Hilde die in januari ook naar Sanyang komen, helpen dan mee.

 

         

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>