Werkgroep SLBS Sanyang - Gambia vzw

We willen elk kind kansen geven tot onderwijs. Help jij mee?

Lezing over Gambia – Heppeneert

Ondanks de regen en kou kwam een heel fijn publiek opdagen in Heppeneert om de lezing te volgen over ‘Smiling Coast of Afrika’. De ruimte werd mooi ingekleed met foto’s en onze banner van de werkgroep, een presentatie van diverse theesoorten, baobab, juweeltjes en andere leuke hebbedingetjes uit Gambia.

Chris deed haar verhaal, de foto’s spraken voor zichzelf en de aanwezigen luisterden vol aandacht en stelden tussendoor ook boeiende vragen , wat de interactie heel fijn maakte. Na het land, de verschillende volkeren en de geschiedenis kwam cultuur aan bod en ondertussen was er de proeverij van baobab, wonjo thee en moringa. Tijdens de pauze konden de benen even gestrekt en was er interesse voor juweeltjes en thee en samen genoten we van een babbeltje bij koffie en taart en wijn.

Het tweede luik van deze avond ging dieper in over onze werking op de basisschool en onze inzet voor meer en zuiver water op school en de vrouwen volkstuin. We bleven nog wat napraten en dan was het tijd voor ons om in te pakken en tevreden naar huis te gaan.

Dank je wel, lieve sympathisanten en sponsors, uw interesse doet ons veel plezier en geeft het nodige duwtje in de rug om verder te doen. 

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>